Repetitie: Schoolstraat 25 Noord-Scharwoude
Post: Middenweg 259L Heerhugowaard
info@muziekverenigingkadans.nl

Dubbelconcert Kadans & Emergo

Dubbelconcert Kadans & Emergo

NOORD-SCHARWOUDE – Kom je ook naar het dubbelconcert van Muziekvereniging Kadans en Fanfareorkest Emergo Castricum op zaterdagavond 25 juni?

Op zaterdagavond 25 juni, geeft Muziekvereniging Kadans na ruim twee jaar weer een concert in haar eigen omgeving. Kadans speelt deze avond niet alleen. Afgelopen najaar zijn er contacten gelegd met Fanfareorkest Emergo uit Castricum voor dit concert. Beide orkesten hebben een geheel eigen muziekstijl.

Muziekvereniging Kadans is een in 2017 gefuseerde fanfare vanuit twee historische dorpsfanfares uit Langedijk. Kadans telt op dit moment 48 leden. De activiteiten van Kadans vinden voornamelijk in de gemeente Dijk en Waard plaats. Kadans staat onder leiding van Michael de Graaf. Fanfar eorkest Emergo is een fanfareorkest uit de topklasse binnen de Nederlandse amateurmuziek. Het orkest komt uit in de eerste divisie en bestaat uit ongeveer 65 muzikanten. Het orkest staat onder leiding van Erik van de Kolk.

Beide fanfares zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen. Kadans zal onder andere muziek spelen van ‘Around the world in 80 days’ en ‘Childeren of Sanchez’. Emergo speelt onder andere ‘Snarky Puppy van Lingus’ en ‘A Little Star went Out’.

Beide orkesten nodigen u van harte uit om dit concert bij te wonen. Het concert vindt plaats in sporthal Geestmerambacht, Dr. Wilminkstraat 3 Noord-Scharwoude. Het concert start om 20:00 uur, de zaal is om 19:30 uur open. De toegang is gratis.