Repetitie: Schoolstraat 25 Noord-Scharwoude
Post: Koog 12, 1722EM, Zuid-Scharwoude
info@muziekverenigingkadans.nl

Acties

Muziekvereniging Kadans doet om haar clubkas gezond te houden mee aan diverse acties. Via deze acties kunt u, fan van Kadans, ons bijna kosteloos steunen. Hieronder staan de huidige acties waaraan Kadans deel neemt.

Vomar Club is Koning Actie

Wij zijn aangesloten bij de Vomar Club is Koning actie. Dit houdt in, dat leden, donateurs en alle andere geïnteresseerden in Kadans met hun Vomar Klantenkaart Kadans kunnen steunen. Vomar keert bij iedere besteding 0,5% uit aan de vereniging.

Doet u boodschappen bij Vomar, en heeft u een klantenpas? Koppel deze dan in uw persoonlijke Vomar Klantenpas omgeving aan Kadans! onze clubcode is KAZU2021 Meer informatie over deze actie kunt u hier vinden.

Rabobank ClubSupport

Muziekvereniging Kadans doet sinds haar oprichting jaarlijks mee aan de Rabobank ClubSupport actie! Dit is voor ons ieder jaar een succes! Bent u lid van de Rabobank? En gunt u Kadans uw stem? Stem dan tussen 4 en 27 oktober 2021 op Kadans! Meer info kunt u hier vinden.

Kadans TrioleT

Sinds 3 september 2021 heeft Kadans haar eigen speciaal bier! Iets waar wij als vereniging erg trots op zijn! De Kadans TrioleT is een heerlijke Tripel met toevoegingen van Koriander. De Kadans TrioleT is verkrijgbaar in onze webshop. Hier kunt u alle informatie over TrioleT vinden!